LISTINGVIEW_MAIN.PHP
...loading LISTING_DETAIL_DEFAULT.PHP
Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa Villa Canalosa
Go to street view!
Accédez à Google Maps

A propos de ça Villa

Deze charmante villa is gelegen in het dorp La Canalosa in de vallei van Hondon, binnen enkele minuten van Hondon de las Nieves en Hondon de los Frailes, of je moet het niet doen, je bent ooit besoin pour votre vie quotidienne, en bestaat uit; Bars, restaurants, supermarkten, banken, médecins, écoles, opticiens, salons et bien plus toegift.

De villa is een onbegaanbare weg naar het omliggende platteland, genietend van een rust en een totale rust en op een paar minuten van de omliggende dorpen en dorpen!

Het hoofdgebouw is 2 chambres à coucher, 1 salle de bain, een salon / salle à manger et une cuisine.
Il al een omhullend terras, vitrée tot in het extreme met een onbegaanbare vue sur les montagnes, een endroit parfait pour zal stoppen!

Direct op het terras op het terras, op het terras in de tuin, met een extérieure keuken en op een kribbe, met een barbecue en op het terrein.

Op basis van een toegang tot de sous-constructie van het pand, is de actualiteit van een toilet effectiever dan eenvoudig te gebruiken als een apart toilet voor de uitnodigingen. Ze zijn propre accès indépendant en beschikken over de l'éclairage, de l'électricité et de l'eau.

À l'arrière de la propriété, reeds deux grote containers met voorraad die momenteel in gebruik zijn als opslagruimte / atelier.
Het is mogelijk om het pand van oorsprong te vergroten of om aan te sluiten bij een zwembad in de buurt van het grote perceel.

La propriété est accessible par une très bonne route goudronnée, de grandes portes métalliques à l'entrée de la propriété mènent à l'allée gravillonnée avec de nombreuses places de stationnement pour de nombreuses voitures.
La parcelle compte également de nombreuses plantes et arbustes matures, dont de nombreux amandiers et oliviers.

La villa est complètement autonome, bénéficiant d'un système d'énergie solaire moderne et de l'eau d'un grand gisement.